Tule työhön jolla on väliä

  

Technology in good company

Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä, joka vaikuttaa koko yhteiskuntaan. Jokaiselle annetaan paljon vapautta ja vastuuta sekä joustavuutta vaikuttaa omaan työhönsä. Teemme töitä yhdessä ja tuemme aina työkaveria tasavertaisessa yhteisössä, jossa jokaisen ääntä kuunnellaan.

Jatkuvasti kasvava toimintamme tarjoaa mahdollisuuden tehdä monipuolisia projekteja ja oppia uutta joka päivä. Vakautemme taas takaa sen, että voit rauhassa keskittyä järkevään töiden tekemiseen ja siihen missä olet parhaimmillasi, ilman turhaa poukkoilua. 

Mahdollistamme joustavasti erilaiset työn tekemisen tavat ja pidämme huolta ihmisten jaksamisesta:

 • Joustavat etä- ja hybridityömahdolllisuudet sekä viihtyisät toimistot kaupunkien keskustoissa
 • Hyvä työn ja vapaa-ajan tasapaino
 • Valitsemasi työvälineet ja työskentelytavat
 • Tavallista kattavampi työterveyshuolto ja vakuutukset sekä laaja kattaus hyvinvointietuja

Ihminen ensin

Ihmiset ovat kaiken tekemisemme ydin, koska ilman ihmisiä ei synny dataa, koodia, strategiaa, teknologiaa, palveluita eikä ohjelmistoja. Tekoälynkin taustalla on vielä ihminen ja ihmisen äly.

Koska tyytyväiset ihmiset onnistuvat, teemme kaikkemme helpottaaksemme työntekijöidemme arkea, jotta voimme yhdessä rakentaa toimivampaa työelämää ja yhteiskuntaa.

Uskomme, että hyvinvointi tekee hyvää työtä, joten “ihmiset ensin” -periaate näkyy DNA:ssamme käytännössä, ihan jokaisessa työpäivässä. 

twoday-tyopaikat-employee-story-anni

“Itseohjautuvassa työkulttuurissa voin tehdä työtä itselleni parhaiten sopivalla tavalla.”

 

 

 

 

 

Anni työskentelee senior-kehittäjänä
ja project leadina tiedolla johtamisen parissa.

 

Lue lisää
Arvomme
Välitämme ja teemme yhdessä

Teemme kaiken isolla sydämellä. Välitämme henkilöstöstämme, asiakkaistamme ja yhteiskunnasta. Olemme lämminhenkinen yhteisö, jossa pidämme hauskaa ja nauramme yhdessä. Toivotamme jokaisen tervetulleeksi juuri sellaisena kuin he ovat, hoidamme hommat tiiminä ja menestymme yhdessä.

Innostumme ja tähtäämme korkealle

Menestyäksemme yhteiskuntamme digitaalisessa muutoksessa tarvitsemme innostuneita, omistautuneita ja sitoutuneita ihmisiä. Jatkuva kehittyminen ja uuden oppiminen mahdollistavat osaamisen, jota digitaalinen aikamme vaatii. Meidän sisäinen palomme ja kunnianhimomme vievät yhteiskuntaa eteenpäin.

Luotamme ja toimimme joustavasti

Teknologia on jatkuvassa muutoksessa, kuten ovat ihmisten ja organisaatioiden tarpeetkin. Mukaudumme aina tilanteen mukaan ja lähestymme asioita joustavasti. Pidämme jalat tukevasti maassa ja kanssamme on mutkatonta ja helppoa tehdä töitä. Luotamme työntekijöihimme ja uskomme, että pystymme tekemään parhaimpamme kun saamme sopivassa tasapainossa vapautta ja vastuuta.

Avoimet työpaikat

Meillä pääset tekemään ihan kaikkea koodaamisesta konsultointiin, tuotekehityksestä tiedolla johtamiseen ja palvelumuotoilusta projektinhallintaan. Tsekkaa paikat alta.

Mietityttääkö jokin? Voinko auttaa?

visma-consulting-people-marko-paldanius

 

MARKO PALDANIUS
Talent Acquisition Manager

marko.paldanius@twoday.com
040 7725 833

Rekry­prosessi – näin meille pääsee töihin

Hae tiettyä työpaikkaa tai lähetä meille avoin hakemus. Voit jutella meidän rekrytoinnista vastaavien kanssa, jos mikään mietityttää. Soitamme sinulle mahdollisimman pian. Jos olemme keskustelun jälkeen yhdessä sitä mieltä, että meidän kannattaa jatkaa, varaamme ajan Tapaamisessa pääset kertomaan itsestäsi sekä kuulemaan lisää meistä, tiimistä ja tehtävästä. Kartoitetaan myös tuntuuko meidän kulttuurimme sinulle Saat tehdä kotona lyhyen verkkopohjaisen soveltuvuusarvioinnin, sekä mahdollisen testitehtävän jonka avulla pääset näyttämään osaamistasi Toisessa tapaamisessa käymme läpi soveltuvuusarvioinnin ja testitehtävän, sekä tarvittaessa toki kaikkea muutakin. Pääset myös juttelemaan tulevien tiimikaveriesi kanssa. Teemme sinulle työtarjouksen josta et (toivottavasti) voi kieltäytyä ja sovimme kanssasi yksityiskohdista. Saat aloittaa työt kattavalla perehdytyksellä ja tiimiin tutustumisella. Tervetuloa joukkoon!
Hae tiettyä työpaikkaa tai lähetä meille avoin hakemus. Voit jutella meidän rekrytoinnista vastaavien kanssa, jos mikään mietityttää. Soitamme sinulle mahdollisimman pian. Jos olemme keskustelun jälkeen yhdessä sitä mieltä, että meidän kannattaa jatkaa, varaamme ajan tapaamiseen. Tapaamisessa pääset kertomaan itsestäsi sekä kuulemaan lisää meistä, tiimistä ja tehtävästä. yhdessä sitä mieltä, että meidän Kartoitetaan myös tuntuuko meidän kulttuurimme sinulle sopivalta. Saat tehdä kotona lyhyen verkkopohjaisen soveltuvuusarvioinnin, sekä mahdollisen testitehtävän jonka avulla pääset näyttämään osaamistasi Toisessa tapaamisessa käymme läpi soveltuvuusarvioinnin ja testitehtävän, sekä tarvittaessa toki kaikkea muutakin. Pääset myös juttelemaan tulevien tiimikaveriesi kanssa. Teemme sinulle työtarjouksen josta et (toivottavasti) voi kieltäytyä ja sovimme kanssasi yksityiskohdista. Saat aloittaa työt kattavalla perehdytyksellä ja tiimiin tutustumisella. Tervetuloa joukkoon!

Usein kysytyt kysymykset

Millaisia ihmisiä teillä on töissä?
Mahtavia yksilöitä vastavalmistuneista alan kokeneimpiin konkareihin. Kaikkia asiantuntijoitamme yhdistää kuitenkin uteliaisuus, kyky ja into kehittää osaamistaan sekä halu tehdä asioita paremmaksi teknologian avulla. Meillä viihtyvät parhaiten oma-aloitteiset, vastuunottoon kykenevät tyypit, jotka nauttivat ongelmien ratkaisemisesta.
Minkälaisia rooleja teillä on tarjolla?
Meillä on kaikki kirjainyhdistelmät ja osaamiset edustettuina: AI, CX, RPA, BI, UX, R, C#, SQL, CSS ja pitkä lista muita. Täältä löytyy jokaiselle sopiva rooli – tai jos ei, niin kehitetään uusia.
Mitä teknologioita käytätte?
Ihan kaikkia. Olemme hyvin teknologia- ja toimittajariippumaton talo.
Missä töitä voi tehdä?
Meillä voi tehdä töitä viihtyisissä toimistoissa kuudella paikkakunnalla, etänä tai missä milloinkin hybridimallilla.
Mitä työsuhde-etuja twoday tarjoaa?

Tarjoamme kattavasti työntekijöidemme hyvinvointia ja viihtymistä tukevia etuja. Kehitämme myös jatkuvasti valikoimaa tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 • Laaja työterveyshuolto
 • Laajat vakuutukset (työkykyvakuutus ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus)
 • Liikunta- ja kulttuurietu
 • Lounasetu
 • Työsuhdepyöräetu
 • Ohjattua liikuntaa ja hyvinvointiluentoja
 • Auntie-palvelu jaksamisen ja mielen hyvinvoinnin tueksi

Instagram