Webinar in the Clouds - Työkalut helppoon tietovarastointiin

Lataa webinaarin tallenne

WEBINAARIN SISÄLTÖ
  • Voiko tietovaraston rakentaminen olla helppoa ja nopeaa?
  • Miksi tietovaraston rakentaminen vie paljon aikaa?
  • Miten työtä voisi nopeuttaa?
  • Minkälaisia hyötyjä automaatiotyökalu tuo?
  • Demo: TimeXtender

Tietovarasto on toimivan tiedolla johtamisen ehdoton peruskivi. Tietovarastoprojektit ovat kuitenkin usein harmillisen hitaita ja ne vaativat suuria investointeja. Miltä kuulostaisi, jos projektisi sujuisi paljon aiempaa ripeämmin ja voisit samalla hyödyntää uusimpia jatkuvasti kehittyviä teknologioita?

Lataa webinaarimme tallenne, niin näet demossa kuinka moderni tietovarastoautomaatio toimii ja saa projektit sujumaan sutjakkaasti. Voit jatkossa jättää aikaa vievät rutiinitehtävät TimeXtenderin hoidettavaksi ja nopeuttaa tietovarastoprojekteja merkittävästi.

Webinaarissa puhumassa

Mikko Kontsas

visma-consulting-timeextender-webinar-05-2022-mikko-kontsas

 

Director, Customers, twoday

Mikolla on yli 20 vuotta kokemusta BI-alueelta ja tällä hetkellä hän johtaa yhtä twodayn BI-liiketoimintayksiköistä. Hän on seurannut läheltä, miten trendit tietovarastoinnin ympärillä ovat kehittyneet ja auttaa asiakkaita tunnistamaan askeleet kohti entistä toimivampaa tiedolla johtamista.

Tommi Hirvonen

tommi hirvonen round


Senior Consultant, twoday

Tommi on kokenut full stack BI-konsultti, jolla on liiketoimintalähtöinen lähestymistapa ongelmien ratkaisemiseen. Hänellä on kokemusta datan analysoinnista ja visualisoinnista sekä tietovarastojärjestelmien määrittelystä ja toteutuksesta.

Mikä TimeXtender?
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

TimeXtender automatisoi tietovarastoinnin ja tuo selkeyttä datan käsittelyyn ja mallinnukseen.

TimeXtender on helppokäyttöinen työkalu tietovarastojen rakentamiseen, ylläpitoon ja pienkehitykseen. TimeXtender nopeuttaa tietovarastointiprojekteja ja tuo lisää läpinäkyvyyttä siihen, mistä tieto on peräisin ja missä sitä käytetään. Näin tietoa voidaan myös hyödyntää paremmin. Tietovarastoalustan vaihto onnistuu myös helposti ja nopeasti: esimerkiksi siirtymä on-prem-ympäristöstä pilveen tapahtuu parilla napinpainalluksella.

Tutustu TimeXtenderin hyötyihin

visma-consulting-timextender-webinar-05-2022-animation