Nopea ja helppo tietovarastoprojekti – totta vai tarua?
Lataa webinaarin tallenne
Tietovarasto on toimivan tiedolla johtamisen ehdoton peruskivi. Tietovarastoprojektit ovat kuitenkin usein harmillisen hitaita ja ne vaativat suuria investointeja. Mitä jos kertoisimme, että uusimman teknologian avulla projektisi sujuisi paljon aiempaa ripeämmin?
Lataa webinaarimme tallenne ja näet, miten moderni tietovarastoautomaatio toimii ja saa projektit sujumaan sutjakkaasti. Näytämme demossa, kuinka voit jättää aikaa vievät rutiinitehtävät TimeXtenderin hoidettavaksi ja nopeuttaa tietovarastoprojekteja merkittävästi.
Webinaarin sisältö
- Voiko tietovaraston rakentaminen olla helppoa ja nopeaa?
- Miksi tietovaraston rakentaminen vie paljon aikaa?
- Miten työtä voisi nopeuttaa?
- Mitä muita hyötyjä automaatiotyökalu tuo?
- Demo: TimeXtender
Täytä tietosi lomakkeelle ja lähetämme sinulle paluupostissa webinaarin tallenteen.
Mikko Kontsas
Business Unit Director, twoday
Mikolla on yli 20 vuotta kokemusta BI-alueelta ja tällä hetkellä hän johtaa yhtä twodayn BI-liiketoimintayksiköistä. Hän on seurannut läheltä, miten trendit tietovarastoinnin ympärillä ovat kehittyneet ja auttaa asiakkaita tunnistamaan askeleet kohti entistä toimivampaa tiedolla johtamista.
Stefan & Chris
Stefan Ahlbom ja Chris Butcher: TimeXtenderin ratkaisuasiantuntijat
Stefan ja Chris ovat työskennelleet yhteensä puoli vuosisataa datan parissa. Solution Specialisteina heillä on vankka tuntemus yritysten yleisestä haasteesta; kuinka tarkastellaan oikeaa dataa oikeassa paikassa? Nämä pitkän linjan data-asiantuntijat esittelevät TimeXtenderin webinaarin demo-osuudessa.
TimeXtender automatisoi tietovarastoinnin ja tuo selkeyttä datan käsittelyyn ja mallinnukseen.
TimeXtender on helppokäyttöinen työkalu tietovarastojen rakentamiseen, ylläpitoon ja pienkehitykseen. TimeXtender nopeuttaa tietovarastointiprojekteja ja tuo lisää läpinäkyvyyttä siihen, mistä tieto on peräisin ja missä sitä käytetään. Näin tietoa voidaan myös hyödyntää paremmin. Tietovarastoalustan vaihto onnistuu myös helposti ja nopeasti: esimerkiksi siirtymä on-prem-ympäristöstä pilveen tapahtuu parilla napinpainalluksella.
