Osaamista ja teknologiaa muutokseen

Mitä teemme

Autamme yhteiskuntaa ja yrityksiä rakentamaan toimivampaa arkea, ottamaan muutoksen haltuun ja kehittämään digitaalisia palveluita, jotka aidosti palvelevat käyttäjiä. Tieto voi olla pilvessä, mutta meillä jalat pysyvät maassa ja kädet savessa.

Työkalujamme ovat mm. data ja analytiikka, palvelumuotoilu, ohjelmistokehitys, tekoäly ja ohjelmistorobotiikka.

Lyhyesti: teemme teknologian avulla muutoksesta totta, arjesta sujuvaa ja huomisesta helpompaa.

Näin voimme auttaa

Johda digitaalista muutosta
Tuemme digitalisaation johtamisessa ja digitaalisen toiminnan kehittämisessä strategiasta ideaan, suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon, kun tarvitset:

 • Data- ja digistrategian
 • Digitalisaation johtamisen konsultointia
 • Palveluiden, tuotteiden ja toiminnan muotoilua, konseptointia ja kehitystä

Lue lisää
Sujuvoita toimintaa ja automatisoi prosessit
Kehitämme digitaalisia palveluita ja sähköistä asiointia prosessisuunnittelun, älykkään automaation ja teknologian avulla, kun tarvitset: 

 • Älykästä automaatiota asiakaspalvelun, -kokemuksen ja -prosessien sujuvoittamiseen
 • Sujuvaa sähköistä asiointia ja digitaalista palvelukokemusta
 • Toimivia ratkaisuja digitaaliseen allekirjoittamiseen, asianhallintaan, arkistointiin ja yhteistyöhön
 • Myynnin ja markkinoinnin prosessien kehittämistä 

 

Lue lisää

Ohjaa toimintaa datalla
Autamme kehittämään ja ohjaamaan yrityksen toimintaa tiedolla johtamisen, liiketoiminnan suunnittelun, tekoälyn, optimoinnin, suosittelevan analytiikan ja tietovarastoinnin avulla, kun tarvitset:

 • Näkyvyyttä ja ennakoitavuutta liiketoimintaan
 • Käyttökelpoista ja virheetöntä dataa päätöksentekoon
 • Vaativaa optimointia tai tekoälyä monimutkaisten asioiden helpottamiseen

 

Lue lisää

Kehitä varmasti toimivia ohjelmistoja
Suunnittelemme, johdamme ja toteutamme käyttäjälähtöistä ohjelmisto- ja tuotekehitystä a:sta ö:hön teknologiariippumattomasti, kun tarvitset:

 • Ohjelmistokehityksen strategian, prosessit ja projektinhallinnan
 • Käyttäjälähtöisesti suunniteltuja ja toteutettuja ohjelmistoja ja palveluita
 • Digitaalisten tuotteiden ja palveluiden testausta, laadunvarmistusta, arkkitehtuurisuunnittelua, integraatioita tai DevOpsia

 

Lue lisää

Teknologiat ja
teknologia­partnerit

Olemme luotettu kumppani suurimmille teknologiatoimittajille. Syväosaamiseemme kuuluvat mm. Azure, Power Platform, Anaplan, TimeXtender, Qlik, Microsoft 365 ja Dynamics 365, Salesforce, Frends iPaaS, Liferay, Alfresco ja Gurobi.

Emme ole kuitenkaan lukittautuneet vain tiettyihin teknologioihin, vaan käytämme aina tarpeen mukaan toimivaksi todistettuja alustoja, ohjelmistoja ja teknologiaa osana kehitystyötä. Näitä ja itse kehittämäämme teknologiaa sekä osaamistamme hyödyntäen rakennamme asiakkaan tavoitteita parhaiten palvelevan kokonaisuuden.

Laatupolitiikka ja sertifioinnit

Laatupolitiikkamme kautta haluamme osoittaa sitoutumisemme laadukkaaseen tuote- ja palvelutuotantoon sekä sidosryhmillemme että henkilöstöllemme.

Kaiken toiminnan lähtökohtana on asiakkaidemme tarpeiden ymmärtäminen kaikissa asiakassuhteen vaiheissa. Asiakaskeskeinen lähestymistapa vaatii toteutuakseen motivoituneen ja sitoutuneen henkilökunnan, joka toimii yrityksen arvojen mukaisesti. Jokainen ottaa vastuun omasta työstään ja toteuttaa siten omalta osaltaan laadukasta lopputulosta.

Näemme laadun kokonaisvaltaisena toimintana, johon organisaation johto ja henkilöstö on sitoutunut, yksiköstä tai työtehtävästä riippumatta.

Toiminnan seuraamisella ja mittaamisella pystymme kehittämään laatujärjestelmää, henkilöstön osaamista ja ohjaamaan koko organisaatiota ja organisaation strategiaa jatkuvaan parantamiseen.

Olemme sitoutuneet noudattamaan ISO 27001, ISO 9001:2015 ja ISO 13485:2016 standardien periaatteita ja parhaita laatukäytäntöjä sekä lääkinnällisiä laitteita koskevaa sääntelyä ja potilastiedon käsittelyssä tarvittavaa korkeaa laatua.

Laatupolitiikka käsitellään johtoryhmässä ja sen hyväksyy toimitusjohtaja.

Ota yhteyttä

Mikäli haluat kuulla lisää palveluistamme ja siitä, miten voisimme auttaa, täytä oheinen lomake niin olemme sinuun yhteydessä pian.