Uutiset Data / BI

Webinaari: Nopeasti alkuun EU-taksonomiaan liittyvässä raportoinnissa

twoday 15.11.2022

Järjestämme tiistaina 13.12. klo 9-10.30 webinaarin, jossa pääset kuulemaan kuinka teknologia voi auttaa vastaamaan kasvaviin vastuullisuusraportoinnin vaatimuksiin. Esittelemme demossa Anaplanilla toteutetun EU-taksonomiaraportoinnin aloituspaketin, jonka avulla suunnittelet ja seuraat ympäristövaikutuksia EU-taksonomian mukaisesti.

Vastuullisuuden teemat ovat tänä päivänä osa normaalia liiketoimintaa ja vastuullisuustietoa tarvitaan kasvavassa määrin liiketoiminnan päätösten tueksi. Nykyään yrityksiltä vaaditaan myös yhä kattavampaa ja luotettavampaa ESG-raportointia, eikä vastuullisuus ole enää erillinen osa raportointia vaan yksi sen kantavista teemoista

Erityisesti EU-taksonomia raportointivaatimuksineen on nyt kuuma puheenaihe yrityksissä, jotka ovat luokittelujärjestelmän piirissä, kehittävät kestäviä ratkaisuja tai hakevat rahoitusta hankkeelleen tai toiminnolleen.

Tule mukaan webinaariin, niin pääset kuulemaan lisää näistä ajankohtaisista aiheista. Lisäksi näet käytännössä, kuinka Anaplan voi helpottaa vastuullisuuden johtamista ja raportointia.

 

Ilmoittaudu webinaariin