RegObs-työkalu havaitsee onnettomuuksia aiheuttavia muutoksia luonnonolosuhteissa

Norjan vesivarasto- ja energiaviranomainen NVE käyttää twodayn tuottamaa regObs-työkalua havaitakseen luonnontilassa muutoksia, jotka voisivat aiheuttaa lumivyöryjä, tulvia, maanvyöryjä tai jäisiä olosuhteita Norjassa.

Kattavat ennakkohavainnot lisäävät reagointivalmiutta

Luonnontilaa ja -olosuhteita tulkitseva regObs-työkalu sisältää itsessään tietokannan, joka käsittelee eri verkkosivustoilta, sovelluksesta sekä kolmansilta osapuolilta saatavia tietoja. Kattavan datan yhdistäminen tuo varmuutta kokonaistilanteiden havainnointiin.

RegObsin kehitys alkoi vuonna 2013 ja useiden päivitysten myötä työkalun design sekä toiminnallisuus on kehittynyt huomattavasti. Sillä on vuoden 2015 julkaisun jälkeen tehty yli 50 000 luonnontilan havainnointia. 

Joustavaa tiimityötä asiakkaan kanssa

NVE on toiminut projektipäällikönomaisessa roolissa työkalun kehityksessä, ja myös heidän oma kehitystiiminsä on ollut tekemässä tuotetta meidän twodayn kehittäjien kanssa. 

twodayn asiantuntijuus on ollut suuressa osassa käytettävyyden ja designin haasteita ratkottaessa.

NVE:n edustaja sanookin; “Sovelluskehityksen lisäksi twodayn kehittäjät ovat antaneet panostuksensa projektinhallinnassa, käyttäjäkokemuksen kehityksessä, toiminnallisuuksissa, testauksessa sekä sovellusarkkitehtuurissa, joitakin nimetäkseni.”