Kampanjatyökalu Lääkärit ilman rajoja -järjestölle

Lääkärit ilman rajoja on puolueeton lääketieteellinen humanitaarinen avustusjärjestö, joka menee sinne missä apua tarvitaan – katsomatta kuka sitä tarvitsee, missä tai miksi. Norjan twoday toteutti heille kampanjasuunnittelutyökalun.

Humanitaarisen avustusjärjestön ainut peruste avuntarjoamiselle on se, että ihmiset tarvitsevat lääketieteellistä apua. Välttyäkseen poliittisilta pakotteilta järjestön tavoitteisiin kuuluu saada rahoituksensa pääasiassa yksityisten lahjoittajien kautta. Tämä toimintamalli mahdollistaa myös nopean liikkumisen niin hätäalueelle kuin myös sieltä pois, jos tilanne kriisiytyy. 

 

Järjestöllä on useita varainkeruukampanjoita vuosittain yli 70 maahan, joissa se toimii.

 

Asiantuntevia kesätyöntekijöitä ratkaisun takana

 

Viisi twodayn kesätyöntekijää kehitti Lääkärit ilman rajoja -järjestölle Norjassa kampanjatyökalun, jonka kanssa järjestön henkilökunnan on helppoa aloittaa, hallinnoita sekä seurata varainkeruukampanjoitansa. 

Työkalu koostuu modulaarisesta käyttöliittymästä, johon käyttäjä voi valintansa mukaan yhdistellä tekstiä, kuvia, toiminnallisia painikkeita tai mediatiedostoja haluamalleen kampanjasivulle. Ratkaisu kattaa useat järjestön kampanjointitarpeet ja luodut sivupohjat ovat uudelleenkäytettävissä/kopioitavissa tuleville kampanjoille. 

 

Ratkaisu antaa asiakkaalle paljon vapautta suunnitella kampanjan verkkosivun juuri haluamakseen. Työkalu pitää huolen graafisista määritelmistä ja tukee sivun responsiivisuutta.