Danfoss Editron Oy:n kasvua tukemassa

Danfoss Editron kehittää ja valmistaa sähkömoottoreihin perustuvia korkean tehokkuuden voimalinjajärjestelmiä. Tuotteet ovat hyvin ohjelmistointensiivisiä.

Globaalina kasvuyhtiönä Danfoss Editron on vahvassa investointivaiheessa. Yhtiö on nostanut raskaan kaluston voimalinjojen sähköistämisen uudelle tasolle monipuolisilla hybridi- ja täyssähköratkaisuillaan. Tyypillisesti tuotteita käytetään joukkoliikenteessä, työkoneissa ja laivoissa.

 

Oikea ohjelmistokehityskumppani tuo vahvuutta ja lisäarvoa

Ohjelmistot ja ohjelmistokehitys ovat hyvin tärkeitä Danfoss Editronille. Merkittävä osa tuotekehityspanostuksista kohdistuvat ohjelmisto- ja automaatiojärjestelmien kehitykseen. 

 

Vaadimme luotettavan ja sitoutuneen ohjelmistokehityskumppanin, jolta löytyy vahvaa näkemystä ohjelmistojen tuotteistukseen, HW-platformeihin ja käytettävyyteen vaativissa teollisuussovelluksissa. twodayn tuotekehityspalvelut saavat meiltä vahvan suosituksen yli seitsemän vuoden kokemuksella. – Kimmo Rauma, Vice President, Danfoss Power Solutions.

 

Yrityksen toiminta säilyy ketteränä kun osa tuotekehityksestä tai asiakasprojekteista on ulkoistettu luotettavalle kumppanille. Kumppani tuo tekemiseen laaja-alaista osaamista, taustaa ja hyviä käytäntöjä useista kymmenistä aiemmista projekteista. 

Kannattaa hyödyntää kokenutta tuotekehityskumppania, kun skaalaat omaa liiketoimintaasi kohti kansainvälistä menestystä kuten Danfoss Editron! Ota yhteyttä jo tänään.

twoday