Pitkä sopimuskehitys­kumppanuus Accanto Systemsin kanssa luo arvoa asiakkaille

Accanto Systems kehittää ja toimittaa telecom-operaattoreille maailmanlaajuisesti laadun- ja palvelunhallintajärjestelmiä. Yhtiön tuotteet parantavat operaattoreiden asiakaskokemusta ja palvelunhallintaa. Avainsanoja ovat tietoliikenne, protokollat, asiakaskokemus, big data ja palvelunhallinta. 

"twoday on osoittanut laaja-alaista teknistä osaamista esimerkiksi IMS/VoIP -tuotekehityksessä, asiakasongelmien ratkaisukyvyssä, mobiilisovellusten kehittämisessä sekä järjestelmätoimitusten hallinnassa Euroopan johtavien teleoperaattorien kehityshankkeissa. Sopimuskumppanina twoday on mukautunut liiketoiminnamme sykleihin erittäin joustavasti."

Jarkko Multanen, Accanto Systemsin perustaja ja toimitusjohtaja

Olemme erittäin ylpeitä Accanto Systemsin luottamuksesta. Pitkä asiakassuhde ja yhä uudet kehitysprojektit kertovat, että tuotamme arvoa heidän toimintaansa. Samalla Accanto Systems edustaa meille hyvin mieluisaa asiakasryhmää: tuotekehitykseen panostava yritys, joka haluaa rakentaa strategisia kumppanuuksia. Jatkuva yhteistyö luo pohjaa panostaa osaamiseen, mutta myös joustaa tarvittaessa kun tiimi kasvaa tai pienenee.

Sopimuskehitys on ydinliiketoimintaamme. Kymmenet asiakkaat luottavat osia tai jopa koko tuotekehityksensä teknisen toteutuksen haltuumme. Olemme tuotekehityksen asiantuntijoita ja alan johtavia yrityksiä Suomessa.